Sleva 10% Hovězí bok bez kosti - Flank Steak

Hovězí bok bez kosti - Flank Steak

Kód produktu: IFC 5150
Výrobce: Highlife
599 Kč 542 Kč
není skladem
Mám zájem o toto zboží
Mám zájem o toto zboží

Cena produktu není garantovaná a po opětovném naskladnění se může změnit dle aktuálních cen od výrobce.


Popis produktu

Novinka - rozvoz
po Praze za 150 Kč

 

Udaná cena je za 1 Kg

- BIFE DE VACÍO

- Flank Steak, Vacio VACIO (Hovězí bok bez kosti)

- BIFE DE VACÍO- Flank Steak, Vacio

Popis:

- Pochází ze zadní čtvrtě.

- Osahuje sval: M. rectus abdominisPoužití:Pravděpodobně nejlepší úpravou hovězího boku je pečení vcelku a následné filovánína tenké plátky. Stejně jako u předchozích druhů masa lze podávat teplé i studené.

 

 

Vacio - Flank Steak
kuchyňská úprava - steak
· Maso po vyjmutí z vakuového balení osušte utěrkou a nechejte přibližně hodinu vydýchat
a vytemperovat na pokojovou teplotu.
· Steaky vložte na rozpálený gril nebo teflonovou pánev bez použití tuku i bez jakéhokoliv
koření a soli.
· Po opečení povrchu z obou stran snižte teplotu grilování. Steak opékáme za pravidelného
obracení cca 2-4 minuty z každé strany podle požadovaného stupně propečení (rare,
medium, well done). Aby nedocházelo ke ztrátě šťávy, je důležité, aby při obracení steaků
nedošlo k jejich propíchnutí (například vidličkou).
· Jako indikace správně připraveného steaku je okamžik, kdy z masa začne napovrch
vystupovat šťáva.
· Po upečení maso ochuťte čerstvým pepřem a solí.
· Flank Steak podáváme nafilovaný na cca 0,5 cm široké plátky.