Univerzální nůž, Dellinger Manmosu Exclusive - K-H110

Skladem novinka

Exkluzivní univerzální nůž s 13 cm čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí ze dřeva iron wood Více informací

cena: 2 699 Kč (vč. DPH)
cena bez DPH: 2 230 Kč
Výrobce Dellinger
Kód DKH110
MOC 2 699 Kč (s DPH)
2 230 Kč (bez DPH)
kulinářské umění

Japonský univerzální nůž Utility 130 mm, Dellinger Manmosu Exclusive

Robustní a velmi ostrý japonský univerzální nůž z damascénské oceli s působivým designem a nejvyšší možnou kvalitou. Prvotřídní damašková ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující.

Japonský univerzální nůž je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy provádíte přesné řezy, nebo krájíte menší kusy zeleniny a ovoce. Vhodný je též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení.

Čepel nože má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli VG10, které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových damascénských ocelí, které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpitivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli.

Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutí stoličky. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.

 

Parametry nože:
  • Ocel: VG10 Damascus, 62 HRC
  • Délka čepele: 130 mm
  • Délka rukojeti: 105 mm
  • Celková délka: 245 mm
  • Hmotnost: 110 g
  • Dodáváno v dárkové kazetě

 

Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

Kuchyňské nože

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Servisní technik značky WEBER:

Lukáš Křupala Tel: 734242081

 

 

Obrázek