V GrilAkademii jsou pro nás alfou a omegou kvalitní vybavení a kvalitní suroviny. Nejinak tomu proto bude na vašich akcích. Vše, co budete ke grilování potřebovat, vám zajistíme v té nejvyšší možné kvalitě.
Ptáte se, kdo vám bude radit a povede vás? Samozřejmě ti nejlepší!
Budete si totiž moci vybrat až ze čtyř profesionálních kuchařů. Každý z nich má připravené speciální menu, výběr kuchaře proto záleží hlavně na vaší chuti.
Každý z těchto profesionálů vás povede krok za krokem při přípravě daného menu, poskytne tipy a rady, díky kterým se stanete mistry grilování.
Honza Řepa
Gastronomii má v rodině. Už od roku 1905, kdy Honzův prapředek otevřel v Praze - Libuši zájezdní hostinec. Sám Honza pracoval u přední cateringové společnosti Golem, vařil pro známé české, ale i zahraniční špičky, např. pro norský královský pár. Reprezentoval českou gastronomii na výstavě EXPO2000 v Hanoveru.
Jeho kuchařské umění jste mohli ochutnat také ve francouzské restauraci v Obecním domě v Praze.
Bohaté profesní zkušenosti nyní zúročuje ve své firmě Honza Řepa Catering.
Roman Zeykan
Talent pro vaření má od sudiček. A tak není divu, že byl členem juniorského olympijského týmu, se kterým získal řadu ocenění. Třeba zlatou medaili z kuchařské olympiády v německém Erfurtu. Nyní místo poroty na soutěžích okouzluje svým kulinářským uměním klienty Honza Řepa Catering.
Roman Dolejš
Původně se věnoval italské kuchyni, když pracoval pod taktovkou šéfkuchařů v italských restauracích (Callafuria Club Peklo, Restaurace U Labutí nebo Ristorante Principe Praha). Absolvoval stáž v Lyonu, kde pracoval jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle de Prague.
Po návratu do Čech působil jako šéfkuchař v restauraci Fregatta v Měchěnicích, poté jako Chef grill v Kampa parku a jako šéfkuchař ve francouzské brasserii Chez Marcel. Téměř dva roky byl manažerem restaurace a baru kamenickolipského pivovaru.
Od května 2019 zastává pozici Executive Chef v Golf Resort Twin Chapels ve Vinoři.
Jiří Roith
Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute v kanadském Vancouveru.
Pracoval v nejlepších torontských restauracích, například v restauraci Canoe, která je zaměřena na kanadskou regionální „fine dinning“ gastronomii, poté i ve francouzské restauraci Auberge du Pommier.
Během působení v Kanadě ho nadchlo propojení místních restaurací a farmářů, kteří spolu velmi úzce spolupracovali. S podobným konceptem po návratu do Čech otevřel restauraci Nad Jezerem u Máchova jezera.
V roce 2013 založil vzdělávací projekt Kulinářské umění.