Naši kuchaři

Proč GrilAkademie?

V GrilAkademii jsou pro nás alfou a omegou kvalitní vybavení a kvalitní suroviny. Nejinak tomu proto bude na vašich akcích. Vše, co budete ke grilování potřebovat, vám zajistíme v té nejvyšší možné kvalitě.

Ptáte se, kdo vám bude radit a povede vás? Samozřejmě ti nejlepší!

Budete si totiž moci vybrat až ze čtyř profesionálních kuchařů. Každý z nich má připravené speciální menu, výběr kuchaře proto záleží hlavně na vaší chuti.

Každý z těchto profesionálů vás povede krok za krokem při přípravě daného menu, poskytne tipy a rady, díky kterým se stanete mistry grilování.

 

Honza Řepa

Gastronomii má v rodině. Už od roku 1905, kdy Honzův prapředek otevřel v Praze - Libuši zájezdní hostinec. Sám Honza pracoval u přední cateringové společnosti Golem, vařil pro známé české, ale i zahraniční špičky, např. pro norský královský pár. Reprezentoval českou gastronomii na výstavě EXPO2000 v Hanoveru.

Jeho kuchařské umění jste mohli ochutnat také ve francouzské restauraci v Obecním domě v Praze.

Bohaté profesní zkušenosti nyní zúročuje ve své firmě Honza Řepa Catering.

Obrázek



 

Roman Zeykan

Talent pro vaření má od sudiček. A tak není divu, že byl členem juniorského olympijského týmu, se kterým získal řadu ocenění. Třeba zlatou medaili z kuchařské olympiády v německém Erfurtu. Nyní místo poroty na soutěžích okouzluje svým kulinářským uměním klienty Honza Řepa Catering.

Obrázek

 

 

 

Roman Dolejš

Původně se věnoval italské kuchyni, když pracoval pod taktovkou šéfkuchařů v italských restauracích (Callafuria Club Peklo, Restaurace U Labutí nebo Ristorante Principe Praha). Absolvoval stáž v Lyonu, kde pracoval jako zástupce šéfkuchaře v restauraci La Perle de Prague.

Po návratu do Čech působil jako šéfkuchař v restauraci Fregatta v Měchěnicích, poté jako Chef grill v Kampa parku a jako šéfkuchař ve francouzské brasserii Chez Marcel. Téměř dva roky byl manažerem restaurace a baru kamenickolipského pivovaru.

Od května 2019 zastává pozici Executive Chef v Golf Resort Twin Chapels ve Vinoři.

Obrázek

 

 

 

Jiří Roith

Vystudoval Kulinářské umění a Management restaurací na International Culinary Schools at The Art Institute v kanadském Vancouveru.

Pracoval v nejlepších torontských restauracích, například v restauraci Canoe, která je zaměřena na kanadskou regionální „fine dinning“ gastronomii, poté i ve francouzské restauraci Auberge du Pommier.

Během působení v Kanadě ho nadchlo propojení místních restaurací a farmářů, kteří spolu velmi úzce spolupracovali. S podobným konceptem po návratu do Čech otevřel restauraci Nad Jezerem u Máchova jezera.

V roce 2013 založil vzdělávací projekt Kulinářské umění.

Obrázek

 


Doplňující informace

GrilCentrum Modřany

Prodejna otevřena.!

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 08:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 


GrilCentrum Harfa

Prodejna otevřena.!

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Obrázek

Obrázek