Uzení

Kulinářská rozmanitost uzení

Obrázek

Uzení patří k nejstarším a nejpůvodnějším způsobům úpravy pokrmů. Ryby a maso jsou během procesu grilování vystavené kouři z ohně a nebo také kouři ze speciálních udících lupínků.

Tento proces - uzení - způsobuje, že grilovaný pokrm přijme vůni a chuť cedrového, olšového, jabloňového nebo třešňového dřeva. Záleží jen na tom, který druh udících lupínků použijete. Tím získá křupavá vepřová pečeně „novou“ chuť a stane se hitem příští grilovací párty.

Stále více fanoušků grilování přichází na chuť „uzení“. Objevte zde také vy všechno ohledně uzení s Weberem!


Magazín

GrilCentrum Modřany

Prodejna otevřena.!

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 08:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 


GrilCentrum Harfa

Prodejna otevřena.!

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Obrázek

Obrázek