Chili Steak

Steak na WEBER GriluNa nejlepší chilli steak potřebujeme: 0,5kg vepřové krkovice, kapka olivového oleje, lžička nahrubo nadrcené chilli papričky, čtvrtku limetky a sůl. Chilli papričky nasekáme na malé kousíčky a vložíme do hmoždíře, poté přidáme olivový olej a zakápneme limetkou. Společně utřeme. Maso v takto připravené marinádě, necháme alespoň půl hodiny odležet a můžeme hodit na pořádně rozpálený gril. Solíme až na talíři!


Magazín

GrilCentrum Modřany

Prodejna otevřena.!

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 10:00 - 18:00

 


GrilCentrum Harfa

Prodejna otevřena.!

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 18:00