Gril Akademie

Obrázek

 

 

Koncept GrilAkademie je prvním svého druhu v České republice.

Milovníkům grilování nabízí prostor o rozloze 800 m2 v Praze na Harfě, nedaleko stanice metra Českomoravská. Zde jsme pro Vaše firemní akce (teambuildingy, vánoční večírky, akce pro partnery, apod.) připravili veškerý servis, který Vám poskytne perfektní podmínky ke grilování. Samozřejmostí jsou proto špičkové grily s vybavením, ale také kuchyňské prostory, vlastní bar, salónek a venkovní zahrádka.

Součástí je i specializovaný obchod GrilCentrum.cz, kde si můžete zakoupit grily a příslušenství těch nejlepších světových výrobců, nebo prvotřídní suroviny ke grilování.

Proč GrilAkademie?

Posuňte své grilovací umění o úroveň výš. Zúčastněte se našeho kurzu grilování, ve kterém Vás naši zkušení kuchaři provedou grilováním od A do Z a navíc si pochutnáte na skvělých lahůdkách z grilu. Během kurzu si kromě lahodných receptů vyzkoušíte také různé techniky grilování na několika grilech, naučíte se, jak se o svůj gril starat tak, aby Vám vydržel mnoho let, a vyzkoušíte si i různé příslušenství.

V GrilAkademii jsou pro nás alfou a omegou kvalitní vybavení a kvalitní suroviny. Nejinak tomu proto bude na Vašich akcích. Vše, co budete ke grilování potřebovat, Vám zajistíme v té nejvyšší možné kvalitě.

Ptáte se, kdo Vám bude radit a povede Vás? Samozřejmě ti nejlepší!

Budete si totiž moci vybrat až ze čtyř profesionálních kuchařů. Každý z nich má připravené speciální menu, výběr kuchaře proto záleží hlavně na Vaší chuti. Každý z těchto profesionálů Vás povede krok za krokem při přípravě daného menu, poskytne tipy a rady, díky kterým se stanete mistry grilování.

Jak takový kurz grilování probíhá?

  • Na začátek se dozvíte užitečné informace o přípravě menu a všech pracovních krocích
  • Přípravíte si s dalšími účastníky grilovací menu (každý si přebírá dílčí úkoly) pod vedením profesionálnícho šéfkuchaře
  • Poté se pod dohledem šéfkuchaře pustíte do grilování jednotlivých položek menu
  • Následuje společná ochutnávka všech chodů z grilu
  • V průběhu kurzu a po jeho skončení je prostor na dotazy šéfkuchařům

Kterým tématům grilování se obvykle věnujeme?

  • Bezpečnost grilování
  • Funkce a ovládání grilu
  • Používání grilu jako venkovní kuchyně - grilování, pečení, řožnění a vaření
  • Správné techniky a teploty pro grilování
  • Přímé a nepřímé grilování
  • Čištění a údržba grilu

Pro koho jsou grilovací semináře vhodné?

  • Pro každého, kdo má rád chutné grilované jídlo a chce zažít skvělý večer
  • Pro začátečníky i zkušené grilmastery
  • Pro páry, nejlepší přátele, nebo sousedy
  • Pro kolegy z pracovního kolektivu

 

 

 

Gril Akademie Weber

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota:  10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota:  10:00 - 14:00

 

 

Obrázek