+420 602 308 830 Po–Pá:  09:00 – 19:00

0 Košík Kontakt Můj účet
Hledat
  • Grily
    Grily Weber
    Plynové grily Weber, Grily na dřevěné uhlí Weber, Elektrické grily Weber, Peletové grily, Příslušenství, Náhradní díly Weber
    Grily Big Green Egg
    Příslušenství Big Green Egg
    Grily RÖSLE
    Plynové grily RÖSLE, Grily na dřevěné uhlí RÖSLE, Příslušenství
    Grilovací pomůcky
    Plynové lahve
    Půjčovna grilů
    Gril Akademie
    Výrobci
    Big Green Egg Highlife ITB Engineering Napoleon Rösle Weber
  • Suroviny pro grilování
    Grilovací omáčky
    Koření
    Sůl a pepř
    Delikatesy
    Maso a ryby na gril
    Výrobci
    Amazon BBQUE Cape Herb & Spice Chef Club Dairygold Del Sol Dobroty s příběhem Farm Frites Fireland Foods French's Highlife
    IFC Food Jack Daniels La Costena La Plantation Maldon Napoleon Nowaco Nuevo Progreso Rodinná farma Čunát Stefania Calugi Sweet Baby Ray's
  • Venkovní topidla
    Příslušenství pro stoly Patioflame
    Příslušenství pro topidla Enders
    Výrobci
    ECG Enders Highlife Napoleon Weber
  • Nápoje
    Alkoholické nápoje
    Výběrová vína, Šumivá vína, Lihoviny, Míchané nápoje
    Limonády a džusy
    RomFunny
    Sklenice, džbány a karafy
    Výrobci
    Afri-Cola Aguere AliCea Anton Kaapl Babička Baron Hildprandt Beluga Botter Brilla Champagne Diplomatico
    Domäne Wachau Don Papa Dos Maderas El Clásico El Dorado Eminente Exquisito Fascino Fireland Foods Gibson's Ginger Mania
  • Dárkové poukazy
  • Slevy
  • Gril Akademie Weber
  • Kurzy Kulinářského umění
  • Kontakt
Grilcentrum.cz Textové stránky / Grily Weber / Doba přípravy

Doba přípravy

HOVĚZÍ

Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 3cm 8–10 minut přímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 4cm Prudce opékat 8–10 minut přímá metoda pak 4–6 minut nepřímá metoda
Svíčková pečeně, žebírko nebo bifteky Tloušťka 5cm Prudce opékat 8–10 minut pak 10–12 minut nepřímá metoda
Silný kus kýty nebo rump steak (zadní hovězí) 450–900g 12–15 minut přímá metoda
Hruď 2,25–2,75kg 2 1/2–3 hodiny nepřímá metoda
Svíčková bez kosti (roštěnec) 1,75–2,75kg 1–1 1/2 hodiny nepřímá metoda
Hovězí burger Tloušťka 2cm 8–10 minut přímá metoda
Kebab 2,5–4cm kostky 7–8 minut přímá metoda
Telecí kotleta Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda

VEPŘOVÉ

Hřbet, žebra nebo plec Tloušťka 2cm 10–15 minut přímá metoda
Hřbet, žebra nebo plec Tloušťka 3cm Prudce opékat 8 minut přímá metoda pak 6–10 minut nepřímá metoda
Hřbet (roštěnec) 1,5 – 2,25kg 1 1/4–1 3/4 hodiny nepřímá metoda
Žebírka 1,5 – 1,75kg 1 1/2 – 2 hodiny nepřímá metoda
Kotleta bez kosti Tloušťka 2cm 10–12 minut přímá metoda
Klobásy 5–10 minut přímá metoda

JEHNĚČÍ

Hřbet, žebra nebo hřebínek Tloušťka 2,5cm 8–10 minut přímá metoda
Jehněčí kýta Tloušťka 2,5cm 10–12 minut přímá metoda
Jehněčí koleno 675g 25–35 minut přímá metoda
Jehněčí kýta, bez kosti, rolka 2,25–2,75kg 2 1/2 hodiny

DRŮBĚŽ

Kuře, celé 1,5–2,25kg 1–1 1/2 hodiny nepřímá metoda
Kuřecí prsa, bez kosti 175g 8–12 minut přímá metoda
Kuřecí kousky (křídla nebo prsa), s kostí 225g 30–40 minut nepřímá metoda
Kuřecí kousky (nohy nebo stehna), s kostí 100–175g 40–50 minut nepřímá metoda
Kuřecí nebo krutí kebab Tloušťka 2,5cm 6–8 minut přímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 4,5–5kg 1 3/4 – 2 1/2 hodiny nepřímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 5,5–6,5kg 2 1/4–3 hodiny nepřímá metoda
Krocan, celý, bez nádivky 6,75–7,5kg 2 3/4–3 3/4 hodiny nepřímá metoda

Kuchařův tip: Obecná rada – doba přípravy 11–13 minut na každých 450g

Řízky z krocaních prsou 5mm-1cm 4–6 minut přímá metoda
Holátko, celé 350–450g 40–50 minut nepřímá metoda
Kachna, celá 1,75–2,75kg 1 1/2 – 2 hodiny nepřímá metoda
Husa, celá 4,5–6,5 kg 3 hodiny nepřímá metoda

RYBY

Rybí filet nebo steak 1,5cm 3–5 minut přímá metoda
Rybí filet nebo steak 2 cm 5–10 minut přímá metoda
Rybí filet nebo steak 2,5 cm 10–12 minut přímá metoda
Rybí kebab 2,5cm 8–10 minut přímá metoda
Ryba, celá 450g 15–20 minut nepřímá metoda
Ryba, celá 450–900g 20–30 minut nepřímá metoda
Ryba, celá 900g-1,75kg 30–45 minut nepřímá metoda

KORÝŠI

Krevety v krunýři střední 4–5 minut přímá metoda
Krevety v krunýři velké 5–6 minut přímá metoda
Krevety v krunýři velmi velké 6–8 minut přímá metoda

Krevety vyloupané, asi o 1–2 minut méně než výše uvedené časy

Mušle 3–6 minut přímá metoda

Slávky 5–6 minut přímá metoda

Kuchařův tip: Škeble, které se neotevřou, vyřaďte

Ústřice 3–5 minut přímá metoda

Račí ocásky 7–11 minut přímá metoda

Nabídka kurzů

Obrázek

Největší výběr

špičkových grilů a příslušenství značek Weber a Big Green Egg

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00
Tel: 775 402 769

Otevírací doba:
Po - Pá: 09:00 - 19:00

Ve čtvrtek 28.9. ZAVŘENO!

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00
Tel: 602 308 830
Servis: 734 242 081

Otevírací doba:
Po - Pá: 09:00 - 19:00

Ve čtvrtek 28.9. ZAVŘENO!

Obecné informace

  • Obchodní podmínky
  • Servis
  • Doprava
  • Kvalita
  • Bezpečnostní pokyny
  • Kontakty
  • Prohlášení o zpracování osobních údajů

Kontakty

Tel: 602 308 830
E-mail: eshop@highlife.cz (Objednávky, dotazy a poptávky)

Provozovatelem stránek www.grilcentrum.cz je společnost HIGH LIFE s.r.o.


všechny kontakty »

powered by 3sixty, s.r.o. / with E-shop Shop360