Bezpečnostní pokyny

  • Pokud dojde ke vznícení, vypněte hořáky a posuňte grilovaný pokrm na jinou část grilovací plochy. Plameny velmi brzo uhasnou samy. Pak gril znovu zapalte.
  • Nikdy nehaste plameny vodou!
  • Nasazením poklopu na gril a zavřením regulátorů cirkulace vzduchu dojde k uhašení kotlového grilu. V případě plynového grilu uzavřete ventily.
  • Mějte pro jistotu připravený hasicí přístroj.
  • Nikdy nevkládejte do nálevky žádnou fólii. Mohla by bránit bezproblémovému odtoku tuku do misky na odkapávající tuk. Tuk má tendence zachycovat se v záhybech fólie a vznítit se.
  • Umístěte gril minimálně 3 metry od hořlavého materiálu.
  • Nikdy neužívejte gril vevnitř, v garáži či pod jakýmkoli přístřeškem.
  • Nikdy nepoužívejte líh či jiné tekuté podpalovače.
  • Dbejte na to, aby děti a domácí zvířata byla v bezpečné vzdálenosti od grilu.
  • Po ukončení grilování na kotlovém grilu uzavřete gril poklopem a zavřete i všechny regulátory cirkulace vzduchu.
  • U plynového grilu uzavřete po grilování ventily a odpojte plynovou lahev.

Obecné informace

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Servisní technik značky WEBER:

Lukáš Křupala Tel: 734242081

 

 

Obrázek