Nůž vykosťovací 150 mm, Dellinger Samurai - K-HP6

Skladem novinka

Vykosťovací nůž s 15 cm čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí z G-10 Více informací

cena: 1 999 Kč (vč. DPH)
cena bez DPH: 1 652 Kč
Výrobce Dellinger
Kód DKHP6
MOC 1 999 Kč (s DPH)
1 652 Kč (bez DPH)
kulinářské umění

Japonský vykosťovací nůž 150 mm, Boning Dellinger Samurai

Vykosťovací nůž s charakteristicky zakřivenou čepelí, díky které je vhodný na odřezávání masa od kostí, oddělování šlach a tučných částí nebo chrupavek. Zůžená čepel pomůže při vykošťování v okolí kloubů. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.

Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.

Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání.

 

Parametry nože:
  • Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
  • Délka čepele: 150 mm
  • Délka rukojeti: 100 mm
  • Celková délka: 260 mm
  • Hmotnost: 120 g
  • Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě

 

Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

 

Rozbouřené moře na čepeli ...Damascénský vzor

... a ta rukojeťRukojeť z G-10

Řada Dellinger Samurai: Modelová řada

Materiál rukojeti: G-10

Kuchyňské nože

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Servisní technik značky WEBER:

Lukáš Křupala Tel: 734242081

 

 

Obrázek