Nůž šéfkuchaře 230 mm, SOK Olive Sunshine Damascus - K-HOK9CH

Není skladem novinka

Nůž šéfkuchaře s 23 cm čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí z olivového dřeva Více informací

cena: 3 199 Kč (vč. DPH)
cena bez DPH: 2 643 Kč
Výrobce SOK
Kód DKHOK9CH
MOC 3 199 Kč (s DPH)
2 643 Kč (bez DPH)
kulinářské umění

Japonský nůž šéfkuchaře, SOK Olive Sunshine Damascus

Tento nůž je ideální pro všestranné využití. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb, ovoce a zeleniny. Výše položený hrot Vám umožní i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.

Čepel nožů ze série SOK Olive Sunshine Damascus je tvořena jádrem z damascénské oceli VG-10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, zajišťujících mimořádnou odolnost a houževnatost. Na čepeli je tak možné vidět jednotlivé vrstvy, které vytváří jedinečný, neopakovatelný a třpytivý damascénský vzor SUNSHINE.

Rukojeť je vyrobena z překrásného olivového dřeva, které je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé, proto se často nazývá "krásou, která nestárne". Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly maximální pohodlí při práci. Nože jsou dokonale vyvážené, což zabraňuje únavě rukou a zajišťuje maximální kontrolu a přesnost.

 

Parametry nože:
  • Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
  • Délka čepele: 230 mm
  • Délka rukojeti: 115 mm
  • Celková délka: 360 mm
  • Hmotnost: 219 g
  • Dodáváno v dárkové kazetě

 

Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantové a vodní brusné kameny. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

 

Paprsky slunce na čepeli ...Damascénský vzor

... a ta rukojeťRukojeť z olivového dřeva

Modelová řada:Modelová řada

Materiál rukojeti: olivové dřevo

Kuchyňské nože

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Servisní technik značky WEBER:

Lukáš Křupala Tel: 734242081

 

 

Obrázek