Cena produktu není garantovaná a po opětovném naskladnění se může změnit dle aktuálních cen od výrobce.
Tento produkt momentálně nemáme skladem. Vyberte si z podobných produktů:
Nůž šéfkuchaře je pro své všestranné možnosti využití mimořádně oblíbený mezi profesionálními kuchaři. Díky tomu, že se hřbet nože a ostří zužují do špičky, má ideální tvar pro každý druh krájení. Je vhodný pro porcování masa, krájení ryb, plátkování, čištění masa a ryb nebo krájení ovoce a zeleniny. Výše položený hrot umožňuje i kolébkové krájení bylinek nebo ořechů.
Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG-10 (o tvrdosti přibližně 62 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem SPIDER NET minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.
Rukojeť je vyrobena z překrásného olivového dřeva, které je barevně velmi atraktivní a velmi žádané. Dřevo lze krásně leštit, je pevné a tvrdé, proto se často nazývá "krásou, která nestárne". Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je navržena tak, aby dokonale padla do ruky a poskytovala maximální pohodlí při práci. Nůž je dokonale vyvážený, což zabraňuje únavě rukou a zajišťuje maximální kontrolu a přesnost.
Pavučina na čepeli ...
... a překrásná rukojeť
: | japonská damašková ocel (Damascus Steel) VG10 |
---|---|
Materiál rukojeti: | olivové dřevo |