Nůž okrajovací 100 mm, Dellinger Samurai - K-HP35

Skladem novinka

Okrajovací nůž s 10 cm čepelí z 67 vrstev damaškové oceli a rukojetí z G-10 Více informací

cena: 999 Kč (vč. DPH)
cena bez DPH: 825 Kč
Výrobce Dellinger
Kód DKHP35
MOC 999 Kč (s DPH)
825 Kč (bez DPH)
kulinářské umění

Japonský okrajovací nůž 100 mm, Dellinger Samurai

Drobnější okrajovací nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Snadno s ním docílíte mimořádně přesného řezu, zároveň je ale dost silný i na špikování masa. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.

Čepel nože je tvořena jádrem z damascénské oceli VG10 (o tvrdosti přibližně 61 HRC), které je vloženo mezi 66 vrstev dvou nerezových ocelí rozdílných tvrdostí, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem TINY WAVE minimalizuje tření při řezu a tím zabraňuje ulpívání krájeného materiálu k čepeli.

Rukojeť nože je vyrobena z oblíbeného materiálu G-10. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří a rukojeti, středový nýt je navíc zdobený znakem samurajů. Rukojeť je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržená pro mimořádně bezpečné a pohodlné používání.

 

Parametry nože:
  • Ocel: VG10 Damascus, 61 HRC
  • Délka čepele: 100 mm
  • Délka rukojeti: 105 mm
  • Celková délka: 205 mm
  • Hmotnost: 104 g
  • Dodáváno v dřevěné dárkové kazetě

 

Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

 

Rozbouřené moře na čepeli ...Damascénský vzor

... a ta rukojeťRukojeť z G-10

Řada Dellinger Samurai: Modelová řada

Materiál rukojeti: G-10

Kuchyňské nože

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00
  • Sobota: 10:00 - 14:00

 

Servisní technik značky WEBER:

Lukáš Křupala Tel: 734242081

 

 

Obrázek