Highlife Modřany: | skladem 2 ks | (u Vás za 2 dny) |
---|---|---|
Highlife Harfa: | skladem 2 ks | (u Vás za 2 dny) |
Vrchní část hovězí zadní kýty i s tukovým krytím. Picanhu grilujeme, nebo pečeme zpravidla vcelku a poté krájíme na plátky.
Způsob úpravy je stejný jako u hovězího zadního s tukovým krytím. Picanha má však svou specifickou jedinečnou chuť, protože pochází z jiného místa. Pro labužníky doporučujeme potřít část masa, která nemá tukovou vrstvu, ochucující složkou - např. bylinkovým pestem nebo směsí z parmezánu, hrubé soli, česneku a olivového oleje. Picanhu obraťte tukovou vrstvou dolů a pečte po dobu 1 hodiny a 50 minut v horkovzdušné troubě rozehřáté na 95 °C. Poté filujte na tenké plátky.