Mistrovská sada 3 kuchyňských nožů, Dellinger JOSHI Sakura - K-H81

Skladem novinka

Mistrovská sada 3 nádherných damaškových nožů (nůž šéfkuchaře, nůž Nakiri a univerzální nůž) v dřevěné dárkové kazetě. Více informací

cena: 7 999 Kč (vč. DPH)
cena bez DPH: 6 610 Kč
Výrobce Dellinger
Kód DKH81
MOC 7 999 Kč (s DPH)
6 610 Kč (bez DPH)
kulinářské umění

Mistrovská 3dílná sada kuchyňských nožů Dellinger JOSHI Sakura v dárkové kazetě, včetně brusného kamene #1000/6000

Překrásná sada 3 nožů Dellinger JOSHI Sakura z japonské damaškové oceli VG-10 s působivou kresbou sakury na ostří nožů.

Velmi ostré a tvrdé řezné jádro z japonské oceli VG-10 je velmi dobře chráněno proti korozi, tím že je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí SS316, které čepeli propůjčují mimořádnou odolnost a houževnatost. Čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích, každý nůž je dále ručně broušený a při tvrdosti okolo 61 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti.

Osmihranná ergonomická rukojeť je vyrobena ze stabilizovaného dřeva Palisandru a Ebenu. Je ozdobena středovým mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože.

Sada nožů z japonské damaškové oceli s působivou kresbou, která připomíná květy slavné japonské třešně, je ideálním dárkem pro kohokoliv, kdo se často pohybuje v kuchyni a krájení je pro něj něco víc než jen nutné zlo.

Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale vizuálně se může mírně lišit.

 

Obsah sady:
  • Nůž Kiritsuke Gyuto - nůž šéfkuchaře, délka ostří 210 mm
  • Nůž Nakiri - nůž na zeleninu, délka ostří 170 mm
  • Nůž Utility - univerzální nůž, délka ostří 125 mm
  • Brusný kámen, hrubost #1000/6000
  • Úhlová svěrka pro snadnější ostření
  • Dárková kazeta

 

Ostření a údržba:
  • Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
  • Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
  • Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
  • Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří nebo vylomení jeho části.
  • Chraňte nože a jejich ostří před pádem nebo nárazem!
  • K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.

Kuchyňské nože

GrilCentrum Modřany

Modřanská 80, P-4, 143 00

Tel: +420 775 402 769

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00

 

GrilCentrum WEBER Harfa

Ocelářská 3, P-9, 190 00

Tel: +420 602 308 830

Otevírací doba:

  • Po - Pá: 09:00 - 19:00

 

 

Obrázek